Taylor Swift – Blank Space

45
16

New single ME! (feat. Brendon Urie of Panic! At The Disco) available now. Download here:

►Exclusive Merch:

►Follow Taylor Swift Online
Instagram:
Facebook:
Tumblr:
Twitter:
Website:

►Follow Taylor Nation Online
Instagram:
Tumblr:
Twitter:

Source: cuocdoidanghien.com

View More: Cuocdoidanghien Social Media

45 COMMENTS

  1. Taylor Swift is a zero as the society where she lives and that she s contributing filling with shit. Money, false success,false beauty ,lack of spiritualità,lack of care for others ,lack of care for medical system ..taylor swift is one of the examples of nocive people inhabiting this world.

  2. Blank Space is the best song on 1989 change my mind 🔥

    also,, I MADE A Lover 💗 ALBUM COVER SPEED PAINTING YALL VISIT MY CHANNEL TO WATCH IT!! it's kinda dazzling 😉✨

  3. Taylor knows how to make fun of herself and she is always self aware. This is a nice lookback on the music video 5 years after the release. I’m also a huge swiftie fan and I also made a reaction video from my youtube channel. Check it out guys!

  4. Em là một người rất mê giọng hát ngọt ngào của chị. Hồi còn học trung học phổ thông, bạn em suốt ngày đã ngân nga các giai điệu trong các bài hát của chị và em đã thích chị từ đó. Chị là một người xinh đẹp, chị giống như thiên thần vậy đó. Vậy nên chị hãy cứ luôn là chị nhé dù cho nhiều người đang ghét chị. "Nếu mỗi ngày chúng ta phán xét về một người thì cả đời chúng ta chỉ luôn sống trong vòng lặp của sự ghen ghét và ích kỉ". Chị là 1 thiên thần, yêu chị.s2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here